Thuis

Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Zuivelproductielijn voor verkoop
Van goede kwaliteit Zuivelproductielijn voor verkoop
Klantenoverzichten
Voor de samenwerking van meer dan 5 jaar, hebt u ons van de beste technische steun en het beste product voorzien. dank

—— Van Maleisië

Het product werkt stal, en de prachtige naverkoopdienst, houden wij van het.

—— Van Indonesië

Het is een genoegen doend zaken met u geweest, is Uw ingenieur zeer patiënt, Perfecte het Palletiseren Machine, de Perfecte dienst!

—— Van Bangladesh

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wat de Beste Transportbandsystemen voor Verpakkingsautomatisering, wordt Onze toonladder van de volledig automatische of halfautomatische systemen is van de verpakkingstransportband gebruikt voor diverse productielijnen, kan het volgens diverse vereisten worden gewijzigd. Erkend voor zijn hoge prestaties, laag behoud en gemak van verrichting, wordt dit uitzonderlijke gamma van geautomatiseerd verpakkend transportbandmateriaal hoogst etc. geëist in de markt, producten van Dit de klantgerichte verpakkende transportbandsysteem geschikt voor diverse productielijnen.

   

  Innovatieve software en douaneautomatiseringstechniek voor volledige, unieke oplossingen. Ons doel is deze hulpmiddelen te gebruiken om bedrijven, over een breed spectrum van de industriesegmenten te helpen, wordt vooruit in hun industrieën.

   

  Wij zijn succesvol in wordt gerangschikt onder één van de prominente fabrikanten en de exporteurs van een assortiment van Industrieel Automatiseringsmateriaal geweest. De producten in dit uitvoerige gamma bestaan uit van Drankproductielijn, Zuivelproductielijn, Voedselproductielijn, Geautomatiseerde Transportbandsystemen, Automatische in dozen doende machine, Automatische het palletiseren machine, Automatische depalletizing machine, robotachtige verpakkende machines, Automatische verpakkende machines, pasteurisatieapparaatmachine en Industriële schoonmakende machine om enkelen te noemen. Wij bieden ook Vleesproductielijn aan, kunnen productielijn, wijnproductielijn en Diverse geautomatiseerde productielijnen onder andere, voorzien wij u van goed kwaliteitsproducten en de diensten van China.

   

  Met een brede waaier, een goede kwaliteit, redelijke prijzen en modieuze ontwerpen, worden onze producten uitgebreid toegepast in voedsel, drank, de geneeskundeindustrie, de chemische industrie en andere industrieën. Onze producten worden op brede schaal erkend en vertrouwd op door gebruikers en kunnen onophoudelijk het ontwikkelen van economische en sociale behoeften ontmoeten.

   

  POMA - Uw Vertrouwd op Vervoer en Verpakkende Oplossingsleverancier voor Industriële Automatisering!

   

  Verwerkingsworkshop

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

  Montagewerkplaats

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

   

  Vervangstukkenreeks

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

  Klik op het beeld in Google Maps

  Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Wij zijn Open aan Cliënten Wereldwijd, heten welkom om ons te bezoeken en met ons samen te werken. Streef ernaar om de internationale markt uit te breiden. Ontwikkel behulpzame partner die zich op kwaliteit concentreren en die aan consumenten op dienstverlening gericht zijn.

   

  Wij vinden altijd lokaal professioneel agentschap voor betere lokale service. Wij vinden altijd professionele partner voor beter wereldwijd marketing.

   

  Wij handhaven de rechten en de belangen van onze partners door hoge norm te verstrekken - kwaliteit, professioneel de dienstsysteem en de meer en meer krachtige merksterkte.

   

  Welkom om ons voor OEM/ODM te contacteren. Wij groeien samen en wij allebei zullen de markt winnen.

 • R & D

  Onze geschiedenis van oplossingen varieert in ingewikkeldheid van eenvoudig aan hoogst geautomatiseerd, Elke oplossing ons team wordt overwogen op zijn eigen verdiensten voorstelt om enorme productiviteitsaanwinsten en een snel rendement van investering te verstrekken.

   

  Na jaren van ontwikkeling, hebben wij allerlei productielijn voor verschillende behoeften ontworpen. Hangt van de behoefte van klanten af, kunnen wij een overeenkomstig technisch voorstel voor allerlei behoefte uitwerken.

   

  Ons Onderzoek en het ontwikkelen van team worden gevormd met elektrische ingenieurs, Transportbandsysteemtechnici, de ingenieurs van de verpakkingsmachine en installatieingenieurs. Alle ingenieurs zijn allen ervaren deskundige die in deze industrie meer dan 10 jaar werkt. R&D-krachtige de technologiesteun van de afdelingsaanbieding voor ons en onze cliënten.

   

  1. Technologiesteun vóór verkoop

  Gebaseerd op de productievraag van cliënten, R&D-zal de afdeling ontwerp en productiemogelijkheid en investering bevestigen. het rapport zal onze cliënten helpen besluit nemen.

   

  2. Technologiesteun tijdens vervaardiging

  Toen het contract bevestigde, R&D-zal de afdeling de ontwerpdienst aanbieden en zal tekeningen voor productieafdeling schikken. het gehele vervaardigingsproces is onder controle van R&D-afdeling en Kwaliteitscontroleafdeling.

   

  3. Technologiesteun na verkoop

  Na het leveren van productielijn, R&D-zal de afdeling verrichtingshandboeken voor gehele lijn aanbieden en zal installatienorm en nota's verzekeren. elke productielijn zal voor toekomstig ontwikkeling en onderhoud worden geregistreerd.

   

  Stem in met uw bezoek in onze hoofdkwartier en fabriek in Shanghai, zich Verheugt op samenwerking op lange termijn met onze klanten.

Contactgegevens
Shanghai Poma Industrial Automation Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Hans Han

Tel.: +86--13671678094

Fax: +86-21-57881412

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)